4 vejce
3 lžíce rozpuštěného
kokosového oleje
130g medu
1/4 hrnku kokosového mléka
50g kokosové mouky
30g vanilkové hrašky
1 lžička prášku na pečení
1 lžička prášku baobab
špetka soli
cca 100g jahod pokrájených
nadrobno
1) Troubu rozehřejeme na 200°C. Připravíme si formu na muffiny. Ideální je vytřít formu s nepřilnavým povrchem, jelikož
muffiny jsou vlhčí
a na papírové košíčky se trošku přilepí.
2)
V míse promixujeme tekuté ingredience. Zvlášť smícháme suché ingredience (krom ovoce) a vmícháme je
do tekuté směsi.
Vymícháme v polotuhé těsto,
do kterého lehce vmícháme nakrájené ovoce.
3)
Naplníme formu na muffiny (do 3/4) a pečeme 15 minut. Necháme vychladnout a podáváme s čerstvými jahůdkami.
Autorkou receptu i fotografie je Kašulka z blogu histaminovakasulka.com
Autorkou receptu i fotografie je Kašulka z blogu histaminovakasulka.com
Žádné komentáře:
Okomentovat