1 šálek quinoi 
780ml zeleninového vývaru
1 šálek fazolí Černé oko, namočených 8h
3 jarní cibulky
3 rajčata, nakrájená na kostičky
2 lžíce čerstvého koriandru
Omáčka                                 
2/3 šálku kešu másla 
220ml horkého zeleninového vývaru
sůl 
3 lžíce lahůdkového droždí
1/2 lžičky česneku 
1/2 lžičky uzené papriky 
1/4 lžičky žluté hořčice 
1/4 lžičky černého pepře 
1 polévková lžíce čerstvé citronové šťávy 
1) Uvařte si zeleninový vývar a fazole. 
2) Propláchněte quionu a přidejte do vývaru a vařte
do měkka cca 30 minut.
3) Jarní cibulky nakrájejte n kolečka i
s částí zelené natě a na pánvi osmahněte lehce do zlatova. Spolu
s fazolemi, nadrobno nasekaným koriandrem a rajčaty nakrájenými na
kostičky ji přidejte k uvařené quinoi a promíchejte.
Omáčka
1) Dejte do mísy kešu máslo a horký vývar a
rozmixujte do hladka.
2) Přidejte zbývající přísady a opět rozmixujte.
3)  Hotovou omáčkou poté přelejte směs fazolí a
quinoi. 

Žádné komentáře:
Okomentovat