Raw brownies s malinovým krémem |
Raw dezerty bývají menší, zato vydatnější.
Brownies:
1
lžíce vody
1/3
lžíce vanilkového extraktu
1/4
hrnku sirupu z Agáve
1
jablko
1/3
hrnku nepraženého kakaa
1/3
hrnku kokosové mouky
1/3
hrnku mandlové mouky (nebo 80g loupaných mandlí)
Malinový krém:
½
hrnku rozmixovaných malin
¼
hrnku kešu (namočené několik hodin předem)
1
lžíce Agáve sirupu
1
lžíce citronové šťávy
2
lžíce rozpuštěného kokosového oleje
1) V mixéru nejdříve rozmixujte mandle na mandlovou mouku (ne
příliš dlouho, ať nevytvoříte pastu). Dejte bokem a rozmixujte jablko se lžící
vody.
3) Všechny ingredience na brownies smíchejte dohromady a vypracujte pevné těsto. Zpracujte do té míry, dokud se nepřestane drolit.
4) Těsto napěchujte na menší plech či plastovou nádobu vyloženou
pečícím papírem a nechte bokem odpočívat.
Krém:
1) Nejdříve si vytvořte kešu máslo. Dejte ořechy do mixéru a
mixujte tak dlouho, dokud se z nich nevytvoří hustá pasta. Raději
s přestávkami, ať si neponičíte mixér.
2) Přidejte všechny zbylé ingredience na krém a rozmixujte do
hladka.
3) Nalejte krém na brownies a dejte na několik hodin
ztuhnout do lednice.
Žádné komentáře:
Okomentovat