čtvrtek 30. ledna 2014

Tortilla plněná pikantními fazolkami Mungo

Pikantní tortilla s fazolemi Mungo
Na 6 porcí
1 plechovka rajčat
500g mungo fazolí
4 špetky pikantního kari
4 lžičky chilli omáčky
3 stroužky česneku
2 lžíce oleje

sůl, pepř na dochucení










1) Mungo fazole necháme přes noc namočit. 
2) Následující den uvaříme, doba varu cca 15 minut.
3) Na rozpáleném oleji velmi krátce osmahneme na malé kousky pokrájený česnek.
4) Přidáme na kousky nakrájená rajčata z plechovky, osolíme, opepříme. Promícháme a zmírníme var.
5) Do základu přisypeme uvařené fazole. Přidáme kari, chilli a ještě chvíli povaříme.
6) Pikantní mungo fazole podáváme jako hlavní chod nebo jimi plníme tortilly.






Žádné komentáře:

Okomentovat